Donateurs

Donateurs zijn erg belangrijk voor St. Liereliet Workum. Ze dragen het festival een warm hart toe en helpen het in stand houden van een stukje historie: het zeemanslied, de shanties.

Hoogtepunt tijdens het festival is wel het concert in de kleine kerk. Dicht bij elkaar zit iedereen in een unieke sfeer shanties mee te zingen. De sfeer is er altijd fantastisch. Veel mensen weten dat ze hier in deze kerk bij het festival aanwezig moeten zijn. Donateurs zijn hierbij in het voordeel omdat ze als eerste recht van reserveren hebben.

De eerste nieuwsbrief van 2018 is inmiddels verstuurd. En ook de 2e nieuwsbrief is in augustus met bestelformulier verstuurd.
Hierin vind u de laatste informatie  en via het bestelformulier kunt u aangeven welke concerten u voor wilt reserveren.

Bent u donateur en heeft u nog steeds geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk dan eens in uw spam map. Mogelijk heeft windows of de virusscanner deze mail als onveilig gezien en weggeschreven naar de spam map. Heeft u de nieuwsbrief echt niet ontvangen stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat even weten dat u deze alsnog graag wilt ontvangen.

Heeft u uw bijdrage voor 2018 nog niet over gemaakt, dan kan dat alsnog. U helpt Stichting Liereliet om dit fantastische festival te blijven organiseren.

Graag tot ziens op het festival.

Donateurs Stichting Liereliet
Bascohof 29
8711 EW Workum
Tel : 0515-543377
e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wel een nieuwsbrief gekregen maar je wilt deze niet meer ontvangen? Meld ook dit even!

Hier kunt u de Nieuwsbrief April 2018 downloaden.

 

Wilt u donateur worden?

Wilt u zich aanmelden als donateur van St. Liereliet. Dat kan eenvoudig door het machtigings formulier te downloaden en in te vullen. De donateursbijdrage is € 10,-- per jaar.

Via een machtiging wordt uw bijdrage automatisch afgeschreven. Deze machtiging kunt u machtigingsformulier hier downloaden.
Vul het formulier helemaal in en onderteken het. Stuur het naar:
St. Liereliet
Bascohof 29
8711 EW Workum
U kunt het formulier ook tekenen en vervolgens scannen om het daarna via de mail te sturen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige info:

banknummer : NL43RABO0305037412
t.n.v. St. Liereliet Workum